0product(en)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Over ons

DHZ Steigerhout is een ondernemend en flexibel bedrijf dat meedraait in de wereld van houten binnen- en tuinmeubelen en houten woon- en tuindecoratie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van steigerhouten tuinmeubelen en producten speciaal voor u op maat gemaakt. Naast de Kant & Klaar meubelen, is het ook mogelijk om de meubelen als doe-het-zelf pakket of als flatpack aan te schaffen in verschillende varianten.

Wij zorgen voor het op maat gezaagde steigerhout en constructie hout. Vervolgens kunt u aan de hand van een duidelijke bouwtekening zelf de meubelen vervaardigen.

Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen dan kunnen wij vrijblijvend een ontwerp voor u maken.

Bij ons is alles mogelijk! Het begint met uw wens, idee, schets, of foto en wij creëren het product.

Showroom

Onze showroom is gevestigd aan de Kwelder 15 (deur 4, Industrie Terrein "De Kulk") te Hoek van Holland, hier kunnen uw bestellingen worden afgehaald. Het laten bezorgen op een door u gekozen afleveradres is uiteraard ook geen probleem.

Openingstijden:

Maandag tot en met Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur

Maatwerk

Voor al uw bewerkingen kunt u bij ons terecht. Onze service is erop afgestemd om u zoveel mogelijk werk op de bouwplaats te besparen. Hierbij kunt u denken aan toepassingen zoals het gronden, schaven, zagen en verduurzamen van hout.

Wij kunnen gebruik maken van een moderne hout- en staal bewerkingsafdeling met de nieuwste zaag- en schaaflijnen waarop zowel kleine als grote orders snel en efficiënt kunnen worden geproduceerd.
 
Er is een aantal geschaafde standaardmodellen. Afwijkende modellen kunnen op aanvraag worden geproduceerd. Van enkele stuks tot grote partijen, in een perfecte kwaliteit en met een betrouwbare levertijd. Service op maat dus!

Ook het eventueel poedercoaten van onze steigerbuizen en / of buiskoppelingen is geen enkel probleem en kunnen we voor u uitvoeren!
 
Gedurende het productieproces worden de orders doorlopend gecontroleerd en getraceerd via een centraal computersysteem. Op elk moment kunnen wij zien waar uw order is en kunnen wij de levertijd zeker stellen.


Logistiek

Dankzij een uitgekiende en professionele aanpak van onze logistiek, bezorgen wij op een vooraf besproken plaats en tijdstip door heel Nederland en België. Door de inzet van ons optimale voorraadsysteem en een breed wagenpark garanderen wij een zeer hoge servicegraad en kunnen wij uw bestelling op iedere locatie leveren.